• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Yeni Nesil Tiguan Hayalet Ekran ve Yazılım Güncelleme Sorunları

DirtDestroyer

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, 2024 model yeni nesil Tiguan aldım daha henüz 2 bin kilometrede. Arabanın hayalet ekranı kafasına göre gidip geliyor, bazen komple kararıyor ve gelmiyor. Servise götürdüm yazılım güncellemesi gelecek dediler ama 1 aydır ses seda yok. Multimedya ekranı da aşırı kasıyor, geri görüş kamerası bazen açılmıyor bile. Aranızda bu sorunu yaşayan var mı yoksa sadece benim şanssızlığım mı? Almandır dedik güvendik ama şuan pişmanlık yaşıyorum resmen. Yolda giderken hız göstergesinin gitmesi çok tehlikeli oluyor.

abicim boşver hayalet ekranı falan direk akü kutup başını sök tak düzelir herkezde oluyor bu

yeni arabada olur öyle şeyler güncelleme bekliceksin yapcak bişey yok elektronik işi şans

DirtDestroyer' Alıntı:
Almandır dedik güvendik ama şuan pişmanlık yaşıyorum resmen.
eski kalitesi kalmadı bunların valla japon alcaktın kafa rahat olcaktı

Arkadaşlar kutup başını denedim ama düzelmedi maalesef. Ekran komple gidince hız göstergesi falan da gidiyor yolda giderken çok tehlikeli oluyor. Servis 'Almanya'dan onay bekliyoruz' diyip duruyor. Araba resmen hayalet oldu, bazen kendi kendine radyo kanalı değiştiriyor. Güvenlik riski var diyorum ama kimse ilgilenmiyor. Hukuki sürece giren var mı aranızda?

beyin gidik senin arabanın direk servise bırak ikame araç iste binme böyle

volkswagen pişmanlıktır artık her yer sensör her yer yazılım ne gerek var kafa şişiriyor

serkan' Alıntı:
akü kutup başını sök tak düzelir herkezde oluyor bu
aküyle alakası yok ekranın çipi ısınma yapıyor kronik bu modellerde herkez biliyor

yazılımı beklemekten başka çaren yok boşuna kurcalatma sağı solu bozarlar direk

En Son Konular

Geri
Üst Alt