• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

C-HR Yeni Kasa Tasarım ve Görüş Açısı Şikayetleri

DagBayir

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, yeni kasa Toyota C-HR aldım tasarımı çok fütüristik ama görüş açısı konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Arka cam zaten yok gibi bir şey, yan cam çizgileri çok yüksekte kalıyor, kör nokta uyarı sistemi olmasa kaza yapmamak işten bile değil. Park manevralarında 360 kamera var ama o da bazen yanıltıcı olabiliyor. Önceki nesil sanki daha ferahtı, bu araçta kendimi tankın içinde gibi hissediyorum. Sizin de bu konuda şikayetleriniz var mı yoksa alışma süreci mi gerekiyor?

alırken bakmadınmı kardeşim bunlar hep böyle tasarım yapcaz diye camı bitirdiler

DagBayir' Alıntı:
Arka cam zaten yok gibi bir şey
arka camı napcan aynalar var ya herkez şoför olmuş direk sürmeyi öğren

tasarım için konforu sattın direk şimdi alışana kadar bekliceksin o paralara ne arabalar var

toyota pişmanlıktır git duster al herkez rahatına bakıyo bide buna dünya para vermişindir

Arkadaşlar kamera sistemi yağmurda çamurda hemen kapanıyor görüş tamamen bitiyor hanım kullanamıyor arabayı. Yan taraflar çok basık kaldırım bile gözükmüyor. Sanayide falan buna bir çözüm bulabilir miyiz ayna yükseltme falan olur mu?

ayna yükseltme olmaz o işe girme direk arabadan soğursun

DagBayir' Alıntı:
hanım kullanamıyor arabayı
yengeye göre araba değil o git yüksek bişey al ranger bak herkez biniyo

biz burda çamura giriyoruz sen görüş açısı diyon park sensoru var işte sesine git

toyotanın huyu kurusun o tasarım için herşeyi feda ederler alışçan mecbur

En Son Konular

Geri
Üst Alt