• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Toyota Corolla Cross Bagaj Kapağı Kilitlenme

DasAuto

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar herkese selamlar, yeni aldığım Toyota Corolla Cross aracımda garip bir bagaj kapağı sorunu yaşıyorum. Araç daha 2000 kilometrede ama elektrikli bagaj bazen tam kapanmıyor, dıt dıt diye ötüp geri açılıyor. Bazen de kapandı sanıyorum ama kapıları kilitlediğimde bagaj kapağı açık kalıyor, çekince geliyor. Servise götürdüm yazılım dediler güncellediler ama sorun devam ediyor. Başına gelen var mı ya da kilidi yağlamak mı lazım acaba? Araziye de girmedim henüz, toz toprak da kaçmadı ama canımı sıktı bu durum.

onların kilidi kronik ya direk kilit mekanizmasını değiştirsinler boşuna yağlama yapma

DasAuto' Alıntı:
Servise götürdüm yazılım dediler güncellediler ama sorun devam ediyor.
servis çözüm bulamazsa sanayide iyi bir kilitçi herkezden iyi anlar o işi

akü kutup başını sök bekle düzelir elektrikli bagajların huyu öyle

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ama akü kutup başını sökmek yeni arabada beyni sıfırlar mı korkuyorum. Mekanizmayı değiştirmek için servisi zorlayacağım o zaman. Bu arada bazen de sadece kumandadan açınca yapıyor bunu, elle düğmeye basınca sorunsuz kapanıyor. Sanayiye gitmek istemiyorum garantisi bozulur diye ama herkez kronik diyorsa bir çaresine bakacağız artık.

sensörü kirlenmiştir onun bezle bi sil geçer

DasAuto' Alıntı:
Sanayiye gitmek istemiyorum garantisi bozulur diye
garantisi bozulur diye korkma mekanik parça o bişey olmaz

ayarını bozmuşlardır fabrikadan öyle çıkar bazen kilit karşılığını az ileri aldır

sen o bagajı sert kapatma motoru yakarsın bide onla uğraşma

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt