• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Atmospheric (Atmosferik) Motorlara Yazılım Yapılır mı?

Cruiser

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, 2011 model 2.7 motor Toyota Land Cruiser Prado kullanıcısıyım. Biliyorsunuz bu araçlar kasa olarak ağır ve atmosferik motor olduğu için özellikle arazide dik rampalarda veya uzun yolda sollamalarda biraz hantal kalabiliyor. Birkaç yazılım firmasıyla iletişime geçtim, atmosferik olmasına rağmen yazılımla yaklaşık 15-20 beygir güç ve 25-30 tork artışı alabileceklerini söylediler. Yakıtın da bir miktar düşeceği söyleniyor. Aranızda bu tarz atmosferik motorlu bir SUV veya pick-up aracına yazılım yaptıran var mı? Gerçekten hissedilir bir fark oluyor mu yoksa paramız çöpe mi gider? Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

valla boş işler bunlar atmosferikte yazılım mı olurmuş gaza basınca gitmeyen araba yazılımlada gitmez

Cruiser' Alıntı:
paramız çöpe mi gider?
direk çöpe gider kardeşim herkez para peşinde düşme bu tuzaklara

filtre egzoz yap geç yazılım mazılım boş iş atmosferikte

ben yaptırdım zamanında bi gram bişey değişmedi sadece psikolojik

Anladım ama bazı yabancı forumlarda emisyon için kısıtlanan gücü açtıklarını söylüyorlar. Özellikle alt devirlerdeki o cansızlık için yazılım yapanlar memnun gibi görünüyor. Benim araç ağır olduğu için belki 10-15 tork bile fark ettirir diye düşündüm. Görüştüğüm yer ateşleme haritasını güncelliyoruz dedi. Sizce hiç mi bulaşmayayım?

Geri
Üst Alt