• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

X1 E84 Kasa Kronik Sorunlar ve Çözüm Yolları

Defenderci

Yeni Üye
Dortceker uyesi
2011 model bir BMW X1 E84 xDrive20d almayı düşünüyorum ama kafam çok karışık. Özellikle N47 motorlardaki zincir sesi ve turbo sorunları hakkında çok şey duydum. Araç 160 bin kilometrede, bakımları düzenli yapılmış deniyor ama bu kasanın kronik başka ne dertleri var? Trim sesleri, direksiyon kutusu veya sunroof giderleri gibi sıkıntılar yaşıyor musunuz? Araziye çok girmeyeceğim ama karlı yollarda ve hafif bozuk zeminlerde üzsün istemiyorum. Tecrübeli abilerimden ve arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum, nelere dikkat etmeliyim alırken? Bu paraya değer mi yoksa macera mı aramış olurum?

o araba adamı ocak söndürür direk uzak dur sanayiden çıkamazsın

motoru iyi baktır herkez bişey der ama bmw bu sonuçta masrafı bitmez

Defenderci' Alıntı:
xDrive20d almayı düşünüyorum ama kafam çok karışık
kafan karışmasın parayı hazırla şanzıman elinde kalırsa şaşma

sunroof su alırsa döşemeler leş olur direk silikon çek geç

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ama biraz daha detay verebilir misiniz? Özellikle zincir değişimi bu kilometrede şart mı yoksa ses yapmıyorsa devam mı edilmeli? Bir de xDrive sistemi için lastiklerin aynı marka model olması çok kritik diyorlar, sizce bu kadar hassas mı? Şanzıman yağı değişimini sordum servis ömürlük diyor ama herkez farklı bir şey söylüyor. Gerçekten o kadar korkutucu mu bu araç? Masrafları altından kalkılamayacak düzeyde midir?

zincir kopardı mı motor çöpe gider direk değiştir kafan rahat olsun

Defenderci' Alıntı:
şanzıman yağı değişimini sordum servis ömürlük diyor
servise bakma sen herkez parasına bakar 80 binde bir değiştir

trim sesine kafayı takma müziği aç devam et suv değil bu şehir arabası

lastiklerin hepsi aynı olsun yoksa transfer kutusunu yersin masrafı çoktur

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt