• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Toroslar'da SUV ile Kamp Yapılacak En İyi Zirve Rotaları

Aero

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Selamlar, Toroslar üzerinde SUV aracımla ailece kamp yapabileceğim, manzarasıyla büyüleyen ve aşırı ağır arazi koşulları içermeyen zirve rotaları arıyorum. Aracım standart donanımda bir 4x4, bu yüzden çok derin çamur veya çok büyük kaya geçişlerinden kaçınmak istiyorum. Antalya ile Mersin arasındaki bölgede, gece konaklamaya uygun düzlükleri olan, havası temiz ve güvenli yayla veya zirve önerileriniz nelerdir? Tecrübeli arkadaşlardan rota tavsiyesi bekliyorum, hangi bölge bu mevsimde daha keyifli olur?

o aracla zirveye zor gidersin herkez gidemez oralara altını vurursun

direk çukurpınara git herkez orda takılıyo simdi

Aero' Alıntı:
Tecrübeli arkadaşlardan rota tavsiyesi bekliyorum
gecen hafta geyikbayırındaydım yol fena deil girilir her türlü

Geyikbayırı önerisi için teşekkürler, orayı listeye aldım. Aracım aslında bir Duster 4x4 ve altında karter koruma ile AT lastiklerim mevcut. Çok ekstrem bir performans beklemiyorum ama standart bir binek araçtan daha kabiliyetli olduğunu söyleyebilirim. Mersin tarafında Çamlıyayla civarı nasıldır? Oralarda gece kalmak güvenli mi yoksa daha yüksek rakımlara mı çıkmalıyım? Ayrıca bölgedeki su kaynakları hakkında bilgisi olan var mı?

çamlıyayla soguk olur simdi ekipman yoksa donarsın

Aero' Alıntı:
Mersin tarafında Çamlıyayla civarı nasıldır
yol bozuk ama duster gecer sıkıntı yapma direk bas git

yaylada su varmı ona bak susuz kalma sakın

bolkar tarafları daha guzel manzara dersen oraya git

En Son Konular

Geri
Üst Alt