• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Tesla Vision Kamera Tabanlı Park Sensörü ve Mesafe Hataları

DasAuto

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Tesla Model Y aracımı alalı iki ay oldu ve park sensörü meselesi beni ciddi anlamda germeye başladı. Ultrasonik sensörleri kaldırdıkları için sadece kamera (Tesla Vision) üzerinden mesafe ölçüyor ama sonuçlar felaket. Ekranda 60-70 cm gösterirken birden dur uyarısı veriyor, bazen de engel yokken hayalet engeller görüyor. Özellikle dar manevralarda güvenip de hareket edemiyorum çünkü her an bir yere vuracakmışım hissi veriyor. Bu durum sadece yazılımsal mı yoksa bu sistemin doğası mı böyle? Forumda benzer sorunları yaşayan SUV kullanıcıları var mı?

boşver kamerasını falan kendin bakarak park et herkez öyle yapıyor direk gir

DasAuto' Alıntı:
her an bir yere vuracakmışım hissi veriyor
o his geçmez kardeş bu arabalar şehir içi oyuncağı herkez bi heves alıyor sonra sanayide sürünüyor

kamera dediğin toz kapar çamur olur yanlış görür direk sensörlü araba alcaktın

Arkadaşlar şoförlüğüme güveniyorum ama 3 milyonluk arabada da insan bir konfor, bir kesinlik arıyor. Sensör olsa tık tık öterdi, şimdi kameralar gece karanlığında ya da yağmurda hepten kör oluyor. Güncelleme gelince düzelir dediler ama kaç tane güncelleme geldi hala aynı. Tesla Türkiye de 'sistem öğreniyor' diyor ama ne zaman öğrenecek belli değil.

servise git yazılımı tekrar yüklesinler herkez aynı dertten muzdarip bu aralar

DasAuto' Alıntı:
güncelleme gelince düzelir dediler
onlar seni oyalamak için öyle söylüyor direk ver mahkemeye gitsin

bizim buralarda kamera sökmez direk demir tamponu vurur geçeriz herkez rahatına bakıyo sende öyle yap

En Son Konular

Geri
Üst Alt