• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

SUV’nizi Özel Serviste Bakıma Sokmanın Şartları

AraziAslan

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selam arkadaşlar, 2021 model arazi aracımın garantisi dolmak üzere ve yetkili servisin periyodik bakım için istediği rakamlar gerçekten can sıkıcı bir seviyeye ulaştı. Özel servise geçmeyi düşünüyorum ama kafamda çok soru işareti var. Aracı özel servise götürdüğümüzde şanzıman yağı, diferansiyel bakımı gibi hassas konularda usta faktörü ne kadar önemli? Parçaları kendim mi alıp götürsem yoksa ustanın elindeki yan sanayi ürünlere güvenebilir miyim? Ayrıca özel serviste yapılan bakımların yarın bir gün aracı satarken ekspertizde veya alıcı gözünde değer kaybına yol açıp açmayacağını merak ediyorum. Daha önce bu geçişi yapan tecrübeli abilerimden tavsiye bekliyorum, özellikle ağır arazi şartlarında kullanılan araçlar için özel servis pişmanlık mıdır?

herkez yetkiliye bayılıyor parayı direk git sanayiye tanıdık usta varsa bakmazlar bile kağıda küreğe

yağını suyunu kendin al gerisine karışma usta halleder bişekil çok kasıyosun

Arkadaşlar cevaplar için sağ olun ama durum biraz farklı, araçta kilitli diferansiyel ve özel bir yükseltme kiti var. Öyle her usta anlamıyor, geçen bir arkadaşın başına geldi, yanlış yağ koydukları için defransiyelden ses gelmeye başladı. Ben hem maliyetten kaçıp hem de aracın off-road performansının düşmemesini istiyorum. Ayrıca bilgisayara bağlayıp hata kodlarını silecek donanımı olan bir yer lazım. İstanbul Avrupa yakasında bu işin piri diyebileceğiniz, SUV dilinden anlayan usta var mı?

ikitelli sanayide kime sorsan gösterirler kilitli milidli hikaye hepsi aynı motor sonuçta

OtobanFaresi' Alıntı:
herkez yetkiliye bayılıyor parayı direk git sanayiye
aynen öle boşa masraf yetkili servis adamı soyar soğana çevirir

En Son Konular

Geri
Üst Alt