• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Skywell ET5 Sağ Arka Cam Motoru Arızası

Apex

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar iyi forumlar. 2023 model Skywell ET5 aracım var, yaklaşık 15 bin kilometrede. Dün akşam eve dönerken sağ arka camı bir tık indirdim hava alsın diye ama kapatmak istediğimde tık yok. Düğmeye basınca içeriden 'vıjjj' diye bir motor sesi geliyor ama cam yerinden milim oynamıyor. Biraz elimle destek verip yukarı çekeyim dedim ama sanki bir yere sıkışmış gibi asla gelmiyor. Gece yağmur yağma ihtimaline karşı üzerine poşet falan gerdim ama çok can sıkıcı bir durum. Elektrikli araçlarda bu tarz donanımsal arızalar normal mi yoksa bana mı denk geldi? Daha önce bu problemi yaşayan veya çözümünü bilen biri varsa yönlendirirse çok sevinirim, servise gitmeden halledebilir miyiz?

herkez elektrikli diye koşuyor sonra böyle kalıyor ortada direk kilitçiye git boşuna bekleme

Apex' Alıntı:
Düğmeye basınca içeriden 'vıjjj' diye bir motor sesi geliyor ama cam yerinden milim oynamıyor.
halat kopmuş usta senin o işi servis değil sanayideki eski usul anahtarcılar halleder

çin malı arabaya o kadar para verip rezil olmak budur heralde geçmiş olsun kardeşim

Sanayiye uğradım bugün ama kapı döşemesi çok karışık görünüyor, tırnakları kırarız parçası da bulunmaz diye kimse elini sürmedi. Mecbur yetkili servise bıraktım arabayı. Usta baktı, motorun içindeki plastik dişli sıyırmış dedi. İşin kötüsü stokta parça yokmuş ve Çin'den gelmesi en az 2 ay sürer dediler. Geçici olarak camı içeriden takozla sabitlediler ama koca yaz arka cam kapalı mı gezeceğim ben? Dışarıdan parça uydurma şansımız olur mu?

iki ay parça mı beklenir uydururlar bişeyler sen başka ustaya git

Apex' Alıntı:
Geçici olarak camı içeriden takozla sabitlediler ama koca yaz arka cam kapalı mı gezeceğim ben?
valla zor iş o parça gelene kadar arabayı satarsın herkez mağdur bu markada

servis bile takoz koyuyorsa vay halimize direk sat kurtul uğraşılmaz bunlarla

En Son Konular

Geri
Üst Alt