• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Skywell ET5 Gerçek Yol Koşullarında Batarya Degradasyonu

CamurCengaveri

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar ahali, 2022 model Skywell ET5 sahibiyim ve aracı aldığımdan beri yaklaşık 45 bin kilometre yol yaptım. Son zamanlarda menzilde ciddi bir düşüş hissediyorum. İlk aldığımda %100 şarjla şehir içi 450 km civarı görüyordum, şimdi aynı rotada 380-390'ı zor görüyorum. Servise gittim batarya sağlığı %94 diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmedi. Aracı genelde işim gereği hafif arazi yollarında ve şantiyelerde kullanıyorum, altını birkaç kere sürtmüşlüğüm de var. Acaba hızlı şarjı çok mu kullandım diye düşünüyorum çünkü genelde dışarıdaki istasyonları kullanıyorum. Aranızda bu aracı kullanan veya batarya ömrü konusunda teknik bilgisi olan var mı? Bu düşüş normal mi yoksa servisi darlamaya devam etmeli miyim?

elektrikli araba alırsan olucağı bu herkez dedi uzak durun diye bulaşmıycaktın o işlere

CamurCengaveri' Alıntı:
batarya sağlığı %94 diyorlar
yüzde 94 iyi işte neyine yetmiyo direk bin git usta kurcalama bozarsın

kardeş o arabalar oyuncak gibi bişey biz buralarda hala dizel l200 binioz dağ bayır dinlemiyo

hızlı şarj aküyü bitirir herkez biliyor bunu servise boşuna gitmişsin bişey çıkmaz ondan

Arkadaşlar dizel tavsiyesi istemedim, Skywell özelinde veya genel batarya teknolojisi üzerinden bir yorum bekliyorum. Aracı genelde DC istasyonlarda şarj etmek zorunda kalıyorum çünkü evde şarj imkanım kısıtlı. Şarj döngüsü 200'ü çoktan geçti. Batarya soğutma sistemi bazen çok sesli çalışıyor fanlar sanki yerinden fırlayacak gibi, acaba hücrelerde ısınma sorunu mu var? OBD cihazıyla bağlanıp hücre voltajlarına baksam mı diyorum, garanti dışı kalır mı diye de çekiniyorum. Bu menzil kaybı ileride daha da hızlanır mı?

obd falan uğraşma elinde kalır direk sat kurtul bence çin malı sonuçta

m3r1c3' Alıntı:
kardeş o arabalar oyuncak gibi bişey
aynen öyle kardeş bunlar pilli bebek gibi araziye gelmez narin aletler

skywell dediğin araç şehir içi için batarya falan hikaye şantiyede harcanır o araba

dc şarj herkez için sıkıntı bataryayı pişirmişsin sen usta geçmiş olsun soğutma yetmemiş ona

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt