• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Range Rover Velar AdBlue Sistemi Püskürtme Hatası

Booster

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selam, 2019 model Range Rover Velar D240 aracımda yaklaşık bir haftadır AdBlue sistemiyle ilgili ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Gösterge panelinde önce 'AdBlue Seviyesi Düşük' uyarısı verdi, ekleme yapmama rağmen uyarı gitmedi. Sonra 'Sıvı Kalitesi Düşük' ve en sonunda 'Püskürtme Hatası: 250 km sonra motor çalışmayacak' uyarısı çıktı. Yetkili servise götürdüm, komple tank ve enjektör değişimi için astronomik rakamlar istediler. Başına gelen var mı? Yazılımla iptal mi etmeliyim yoksa sensörleri temizletmek çözüm olur mu? Araç şu an kısıtlı performans moduna geçti geçecek, acil tavsiyelerinizi bekliyorum.

bunların dertleri bitmez direk iptal et gitsin herkez öyle yapıyor boşuna para verme o tanklara

Booster' Alıntı:
Yazılımla iptal mi etmeliyim yoksa sensörleri temizletmek çözüm olur mu?
velar dediğin araç asfalt arabası elektronik arızadan başını kaldıramazsın sanayide iyi bir egzozcuya git sensörü söktür temizlesin

servis herşeye değişim der zaten onlar anlamaz bu işlerden maslakta iyi beyinciler var bi uğra

Dediğiniz gibi sanayide bir ustaya gösterdim sensörü temizledi ama arıza kodu sildikten 50 km sonra tekrar yandı. Araç şu an çekişten düştü ve geri sayım devam ediyor. 100 km kaldı diyor. Yazılımla iptal edince muayenede sorun çıkar mı ya da motorun ömrünü etkiler mi diye korkuyorum açıkçası. Bir de pompa basıncı düşük diyorlar bu modelde kronikmiş galiba, sistem komple kitlenmiş olabilir mi?

yazılım atınca muayenede kimse anlamaz direk geçersin herkez öyle biniyor kimse orjinale o kadar para vermez

Zenith' Alıntı:
yazılım atınca muayenede kimse anlamaz direk geçersin
ustaya katılıyorum euro 6 motorların belası bu adblue sistemi direk kökten çözüm yaptır

velar alıyorsan bu masrafları göze alacan ama o tank değişimi fuzuli masraf iyi bir beyinci bul halletsinler

En Son Konular

Geri
Üst Alt