• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Nissan 360 Derece Çevre Görüş Kamerası ve Park Manevraları Kolaylığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aero

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Nissan X-Trail aldım ve üzerinde 360 derece çevre görüş sistemi var. Şehir içinde dar park yerlerinde çok işe yarayacağını düşünerek aldım ancak bazen ekranın çözünürlüğü ve açıları beni yanıltıyor gibi hissediyorum. Özellikle kaldırıma sıfır yanaşırken veya arkadaki engelleri değerlendirirken sisteme ne kadar güvenmeliyim? Bir de bu sistemi hafif arazi koşullarında, dar geçitlerde kullanan var mı aranızda? Manevraları gerçekten kolaylaştırıyor mu yoksa sadece bir pazarlama taktiği mi? Tecrübeli Nissan kullanıcılarından yorum bekliyorum çünkü bazen kamera açısı yüzünden jantı sürtecek gibi oluyorum.

valla ben direk aynaya bakarım kamera falan yalan herkez teknoloji manyağı oldu

Aero' Alıntı:
Manevraları gerçekten kolaylaştırıyor mu yoksa sadece bir pazarlama taktiği mi?
is yapar ama gozunude yoldan ayirma sensor dıt dıt öter zaten

ekran kucuk zaten bisey anlasilmiyor camur olunca hic gorunmez silmen lazim surekli

Cevaplar için teşekkürler. Aslında haklısınız, çamur olunca görüş hemen kapanıyor ama yan aynaların altındaki kameralar özellikle sağ ön tekerleği görmek için çok iyi gibi geldi bana. Yine de bazen mesafe konusunda tereddüt ediyorum, sanki ekranda 20 cm var gibi dururken aslında 5 cm kalmış oluyor. Kalibrasyon mu gerekiyor acaba yoksa bu genel bir sorun mu? Bir de gece görüşü çok zayıf geldi bana, geri vites lambaları yetersiz kalıyor olabilir mi?

gece gorusu hepsinde sıkıntı arkaya led bar takican anca oyle kurtarir

nissanda o kameralar hep oyle kalibrasyon tutmaz ugrasma bosuna

Aero' Alıntı:
gece görüşü çok zayıf geldi bana
isiklandirma yetersizdir direk guclu ampul tak düzelir

En Son Konular

Geri
Üst Alt