• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

MG HS Hibrit Şarj Süreleri ve Elektrikli Sürüş Menzili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Driver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Driver

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Herkese selamlar, yeni MG HS Luxury PHEV aldım ama şarj konusunda kafam çok karışık. Aracı ev tipi prizden şarj ettiğimde 10-12 saatten önce dolmuyor, bu normal mi? Fabrika verisi 52 km menzil diyor ama ben şehir içinde 40 km'yi zor görüyorum. Klimayı açınca zaten menzil hemen düşüyor. Batarya tamamen boşken araç çok hantal kalıyor ve yakıt tüketimi fırlıyor. Evine wallbox kurduran var mı, süreyi ne kadar düşürüyor? Bir de bu bataryanın ömrünü uzatmak için %20 ile %80 arası mı tutmalıyım yoksa her zaman full mü kalsın? Tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

o arabaya o kadar para verip şarjını mı dert ediyon tak fişe dolsun işte

batarya işi yaş kardeşim direk benzinli alacaktın herkez şikayetçi ondan

Driver' Alıntı:
Fabrika verisi 52 km menzil diyor ama ben şehir içinde 40 km'yi zor görüyorum
o rakamlar hep kağıt üstünde yalan dolan inanma onlara

sanayideki usta anlamaz o işten servise git direk kazıklasınlar seni

Arkadaşlar cevaplar için sağolun da yakıt konusu ciddi sıkıntı. Batarya bitince 11-12 litre yakıyor bu araç, hibrit almanın mantığı kalmıyor o zaman. Wallbox ile 3 saatte doluyor diyorlar, maliyetine değer mi sizce? Bir de rejeneratif frenlemeyi hangi seviyede kullanıyorsunuz menzil artışı için?

boşuna masraf yapma o kutuya değmez bence

Driver' Alıntı:
Batarya bitince 11-12 litre yakıyor bu araç
o kasa o motorla az bile yakıyor phev pişmanlıktır geçmiş olsun

kışın o menzil 25e kadar düşerse şaşırma herkez yaşıyor bunu

git bi elektrikçiye sağlam kablo çektir prizden devam et direk ne gerek var wallboxa

Geri
Üst Alt