• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Mercedes GLE MBUX Sesli Komut Sorunu

Aura4x4

⚡ Yüksek Voltaj 4x4
Moderator
Arkadaşlar merhaba, 2022 model Mercedes GLE aracımda MBUX sesli komut sistemiyle alakalı çok garip bir sorun yaşıyorum. 'Hey Mercedes' dediğimde sistem uyanıyor ancak 'Klima derecesini 22 yap' veya 'Navigasyonu aç' gibi en temel komutları bile verdiğimde 'Şu an yardımcı olamıyorum' veya 'Lütfen daha sonra tekrar deneyin' şeklinde yanıt veriyor. Ayarları sıfırladım, internet bağlantısını kontrol ettim, kullanıcı profilini silip baştan kurdum ama çözüm olmadı. Servis randevusu bir ay sonraya verildi, o zamana kadar bu can sıkıcı durumla uğraşmak istemiyorum. Daha önce bu saçmalığı yaşayan veya çözümünü bilen bir kullanıcı var mıdır?

direk servise bırak yazılım çakarlar düzelir herkezde var bu dert.

Aura4x4' Alıntı:
Ayarları sıfırladım, internet bağlantısını kontrol ettim
Ayarları sıfırladım, internet bağlantısını kontrol ettim demişsin ama boşuna uğraşmışsın akü kutup başını sök bekle tak düzelir herkez öyle yapıyor.

yeni arabalar hep boyle nerede o eski düz motorlar ugrasma sat gitsin.

Yazılım güncellemesi olayını ben de düşündüm ama sistem ekranında güncel görünüyor. Akü kutup başını sökme fikri biraz riskli gelmiyor mu, aracın diğer elektronik aksamına veya garantisine bir zarar gelmesinden çekiniyorum. Araç içi internet paketim de aktif, acaba bu MBUX bulut servislerinde genel bir kesinti mi var yoksa sadece benim araçta mı bu mikrofon dalgalanması oluyor anlamadım. Servis dışında tanıdığınız iyi bir Mercedes elektrikçisi var mı İstanbul yakasında?

bu sistemler hep karın ağrısı direk usta görsün beyinciye baktır.

Pulse' Alıntı:
akü kutup başını sök bekle tak düzelir herkez öyle yapıyor
akü kutup başını sök bekle tak düzelir herkez öyle yapıyor sakın yapma beyin yakarsın servisten şaşma.

gle dedinmi dert dedin usta gecmis olsun serviste hallederler.

aynen kronik bu herkez servise gidiyo ugrasma boşuna.

Geri
Üst Alt