• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Geniş Aileler İçin 2026'nın En Yeni 7 Koltuklu SUV Modelleri

Apex

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar, malum aile genişliyor 2026 modelleri yavaş yavaş duyurulmaya başlandı. Hem şehir içinde konforlu olsun hem de hafta sonları hafif araziye, kampa giderken bizi üzmesin istiyorum. 7 koltuklu modellerde hangisi daha mantıklı? Yeni nesil hibrit motorlar mı yoksa hala dizelin ekmeğini yemeye devam mı etmeli? Bagaj hacmi ve üçüncü sıra koltukların genişliği bizim için kritik. Özellikle yeni çıkacak olan Volvo, Toyota ve Hyundai modelleri hakkında duyumları olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

boşver hibriti falan sanayide usta bulamazsın direk dizel al geç herkez biliyo ne olucağını

7 koltuk dedinmi bagaj biter zaten tavan sepeti şart o paralara yazık günah

Apex' Alıntı:
7 koltuklu modellerde hangisi daha mantıklı?
boşver o modelleri 2026 gelene kadar kim öle kim kala eski kasa v8 bak sen

Haklısınız aslında eski toprak araçların yeri ayrı ama yakıt ve teknoloji de bir yandan cezbediyor. Sanayi yollarında çok vakit harcamak istemediğim için garantili bir model bakıyorum. Hibritlerin batarya ömrü kafamı kurcalıyor ama şehiriçi tüketimi cezbedici. Özellikle 2026 Toyota Land Cruiser 250 serisi veya Hyundai Palisade yenilenirse onlar sanki daha dayanıklı olur gibi ne dersiniz?

hyundai falan oyuncak onlar araziye gelmez direk land cruiser bak kafan ağrımasın

Apex' Alıntı:
2026 Toyota Land Cruiser 250 serisi veya Hyundai Palisade yenilenirse onlar sanki daha dayanıklı olur gibi
toyota herzaman iyidir ama o paralara gidip daire alırsın herkez binemez

ben geçen gün servisteydim hibritlerin parçası gelmiyo diyorlar dert sahibi olursun

7 koltuklu dediğin her araç arazide altını vurur direk yükseltme kiti lazım şimdiden söyleyim

En Son Konular

Geri
Üst Alt