• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Eski Kasa Q5 ile Yeni Kasa Q5 Arasındaki Farklar

Boost

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar. Uzun süredir Audi Q5 almayı düşünüyorum ama eski kasa (8R) makyajlı son üretimler ile yeni kasa (FY) arasında çok kararsız kaldım. Özellikle arazi performansı ve şanzıman dayanıklılığı benim için çok önemli. Yeni kasalarda Quattro Ultra denilen bir sistem gelmiş, bu sistemin eski sürekli Quattro kadar başarılı olmadığını söyleyenler var. Aranızda her iki kasayı da deneyimlemiş olan var mı? S-tronic kronik sorunları hala devam ediyor mu yoksa yeni kasada bunları aştılar mı? Şehir içi konforu dışında dağ bayır gezilerinde hangisi daha az üzer? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

eskisi daha kemikli araba yeni kasalar çok narin direk elinde kalır

alacaksan 3.0 tdi bakıcan 2.0 lar gitmiyo herkez biliyo

Boost' Alıntı:
S-tronic kronik sorunları hala devam ediyor mu
valla s tronik herkez için aynı kumar şansın varsa binersin

Arkadaşlar 3.0 vergi diliminden dolayı beni çok aşar. Ben daha çok 2016 son makyajlı eski kasa ile 2017-2018 yeni kasa 2.0 TDI 190hp arasında gidip geliyorum. Quattro Ultra sistemi gerçekten yakıt için performanstan ödün veriyor mu? Bir de yeni kasanın iç mekanı çok teknolojik ama trim sesi falan yapar mı? Çamurlu yollarda veya karda üzmeyecek olanı seçmeye çalışıyorum.

yeni quattro sisteminde orta diferansiyel yok direk yakıt ekonomisi için yapmışlar

Selim01' Alıntı:
alacaksan 3.0 tdi bakıcan 2.0 lar gitmiyo herkez biliyo
haklısın ustam 3 litre altı suv binilmez

ikisinide alırken şanzımana iyi baktır sanayide herkez anlamaz bunlardan

araziye girceksen ikiside kesmez git l200 falan bak bunlar şehir arabası

En Son Konular

Geri
Üst Alt