• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

En Sorunsuz İkinci El SUV Modelleri Hangileri?

Drift

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 1.8 milyon TL bütçem var ve ikinci el, beni sanayiye düşürmeyecek, kronik sorunu olmayan bir SUV arıyorum. Genelde şehir içi kullanacağım ama hafta sonları hafif araziye de girerim. Honda CR-V 1.6 i-DTEC mi yoksa Toyota RAV4 mü mantıklı olur? Ya da bu bütçelere başka hangi modellere bakmalıyım? Şanzıman ve motor ömrü benim için çok kritik, her gün sanayide usta peşinde koşmak istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

japon alıcaksın kafan rahat edicek toyota rav4 herkez bılır tank gibidir her yola gelır direk al geç

Drift' Alıntı:
her gün sanayide usta peşinde koşmak istemiyorum.
duster alıcan o zaman parcası bakkalda bıle var usta dert etmessin herkez biner buna

crv guzeldır ama sanzımana dıkkat et herkez anlamaz o isten masraf acarsa uzulursun

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Duster biraz konforsuz kalabilir benim için, daha çok premium hissettiren bir araç bakıyorum. Volkswagen Tiguan 1.5 TSI veya Kia Sportage hakkında ne düşünüyorsunuz? DSG şanzıman hala sorunlu mu yoksa yeni nesillerde düzeldi mi? Bir de Hyundai Tucson'un yakıt tüketimi çok mu yüksek, kullanan var mı?

dsg direk uzak dur kanka dsg pişmanlıktır sanayide yatarsın valla

tucson cok yakar ama gıderı guzeldır kore malı saglamdır korkma herkez cok yakıyor dıyor ama gucu gorunce sesın cıkmaz

Drift' Alıntı:
Volkswagen Tiguan 1.5 TSI veya Kia Sportage hakkında ne düşünüyorsunuz?
sportage iyidir tiguana gore daha donanımlı olur kronik arızasıda azdır direk bak bence

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt