• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

e-Power İçten Yanmalı Jeneratör Motoru Ne Zaman Devreye Girer?

AraziAslan

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, yeni X-Trail e-Power aldım. Aracı çok sevdim ama bir şey kafamı kurcalıyor. Bu içten yanmalı jeneratör motoru tam olarak ne zaman devreye giriyor? Bazen gaza az basınca çalışıyor, bazen batarya doluyken bile sesini duyuyorum. Özellikle yokuş aşağı inerken devreye girmesi normal mi? Servis normal dedi ama içim rahat etmedi. Arazi performansında bir fark yaratır mı? Bilgisi olan tecrübeli üyelerden yardım bekliyorum.

kardeş o kafasına göre çalışır takılma ona fazla herkez bişey der.

direk servis dogru demis bosuna kuruntu yapma bin git.

AraziAslan' Alıntı:
Özellikle yokuş aşağı inerken devreye girmesi normal mi?
motor freni yapiyordur o batarya dolsada calisir sıkıntı yok.

e pover dediğin oyuncak gibi bişey zaten arazide üzebilir seni jeneratör vıj vıj öter durur.

Cevaplar için teşekkürler. Ama jeneratör motorunun vıj vıj etmesi dışında bazen devri çok yükseliyor, sanki araç bağırıyor gibi oluyor. Batarya %60 civarındayken bile bunu yapması garip değil mi? Bir de dün yaylaya çıkarken dik bir rampada batarya seviyesi bir anda düştü ve motor sesi iyice arttı. Performans kaybı yaşamadım ama o gürültü beni tedirgin etti. Acaba yazılımsal bir durum mu var yoksa bu hibrit mantığı böyle mi işliyor?

rampa gorunce bagirmasi normal guc yetistirmeye calisiyor alet sanziman yok bişey yok ondan.

AraziAslan' Alıntı:
o gürültü beni tedirgin etti
korkma patlamaz nissanın mühendisi senden akıllıdır heralde herkez usta oldu başımıza.

direk sat sen onu sana eski usul makina lazim boyle fistik isi aletlerle araziye cikilmaz.

batarya ısınınca fan acar o jeneratörde devir yükseltir normaldir bendede var aynisi.

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt