• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

BYD Seal U EV Batarya Kapasitesi ve Şarj Süreleri

AraziAvcisi

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, BYD Seal U EV modeline niyetlendim ancak batarya kapasitesi ve şarj süreleri kafamı çok karıştırıyor. Malumunuz kışın menzil düşüyor diyorlar, bizim buralarda da hava bazen eksi derecelere iniyor. 71.8 kWh bataryalı modelin gerçek menzili nedir? Ev tipi prizden şarj etmeye kalksak kaç saatte dolar ya da hızlı şarj istasyonlarında %10'dan %80'e kaç dakikada çıkarız? Bir de bu araçla hafif araziye, yayla yollarına girsek altı çok alçak kalır mı bataryaya zarar verir miyiz?

elektrikli işi yaş abi bizim buralarda herkez dizel bakıyor menzil falan hikaye

AraziAvcisi' Alıntı:
batarya kapasitesi ve şarj süreleri kafamı çok karıştırıyor
sanayide herkez bu pillerin ömrü biter diyor direk masraf açar sana

byd fln hikaye gardaşım git hilux al kafa rahat olsun herkez yoluna baksın

evde şarj işi çok sürer kışın da o batarya direk biter uğraşılmaz

Selim01 bey, pil ömrü aslında 8 yıl garanti kapsamında ama benim asıl merak ettiğim 11 kW AC şarj performansı. Evde Trifaze hattım var, gece taksam sabaha %100 olur mu merak ediyorum. Bir de bu BYD'nin bataryası Blade batarya diyorlar, delinse bile patlamıyormuş, o yüzden arazi yollarında altını sürtersek çok korkmam gerekir mi onu anlamaya çalışıyorum. Menzil konusu da 500 km diyorlar ama kışın 300'e mi düşer?

altını sürtersen o masrafı herkez karşılayamaz direk servis yolu görünür

AraziAvcisi' Alıntı:
Evde Trifaze hattım var gece taksam sabaha %100 olur mu merak ediyorum
trifaze olsa nolcak kışın o menzil yarıya düşer herkez yolda kalır

tüp takılmıyo bunlara heralde direk cebe zarar bu aletler

çin malı sonuçta batarya işi herkez yapamaz sakat işler bunlar

En Son Konular

Geri
Üst Alt