• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

BYD Atto 3 Gerçek Kullanıcı Menzil Verileri

Booster

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, son dönemde elektrikli araçlara merak saldım ve BYD Atto 3 modelini inceliyorum. Şehir içi menzil verileri kağıt üstünde çok iyi duruyor ancak uzun yol tecrübesi olan var mı? Özellikle kış aylarında Ankara - İstanbul arası otobanda 110-120 km hızla giderken gerçek menzil neye düşüyor? Isı pompası gerçekten işe yarıyor mu yoksa pazarlama stratejisi mi? Araçta 60.4 kWh batarya var deniyor ama otobanda 250 km'yi zor görüyor diyenler var. Aranızda bu aracı aktif kullanan veya yakını kullanan varsa detaylı bilgi verebilir mi? Şarj istasyonlarında bekleme süreleri ve gerçek tüketim değerleri benim için çok kritik.

elektrikli araba oyuncak işi buralarda bize gelmez macera arama

piller sogukta direk bosaliyor ugrasmaya degmez bosuna para verme usta

ben hala dizelden yanayim herkez elektrikli diyor ama sanayide kimse anlamaz bunlardan arizalansa kalirsin ortada

Booster' Alıntı:
otobanda 250 km'yi zor görüyor diyenler var
dogru demisler ruzgar direncide var tabi yuksek araba hemen biter batarya

Cevaplar için teşekkürler ama ben biraz daha teknik veri bekliyordum. Dün bir test sürüşüne çıktım, araç şehir içinde 15 kWh/100km civarı yakıyor ama otobana çıkınca işler değişiyor. 130 ile gidince 250 km ancak goruyor gibi bir tablo çıktı karşıma. Batarya yönetim sistemi kışın çok mu agresif davranıyor acaba? Isıtma açıkken tüketim inanılmaz artıyor. Aranızda gerçekten bu aracı off-road değil de günlük kullanan kimse yok mu? Özellikle şarj eğrisi hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

dag basinda sarj bulamazsin maceraya gerek yok al bi tane l200 bak keyfine

Booster' Alıntı:
130 ile gidince 250 km ancak goruyor gibi bir tablo çıktı karşıma
elektrikli dedigin sehir icinde iyi uzun yola gelmez hic bakma bile piller firt diye bitiyor iste

katalog verilerine inanma herkez yalan soyluyor gercek hayat baska o menziller hayal

bize 4x4 lazim yuksek tork lazim elektrikli motoru napalim biz araziye cikiyoruz

En Son Konular

Geri
Üst Alt