• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

BYD Atto 3 Direksiyon Tepkileri

Aero

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, yeni aldığım BYD Atto 3 ile yaklaşık 2000 km yol yaptım fakat direksiyonun tepkileri beni biraz tedirgin ediyor. Özellikle yüksek hızlarda direksiyon sanki yolla bağlantısı tamamen kopukmuş gibi çok hafif kalıyor, en küçük bir rüzgarda bile araç şeritten çıkacakmış gibi hissettiriyor. Direksiyon modlarını denedim, konfor ve spor mod arasında çok fark göremedim. Eski aracım olan bir pick-up'ın o sert ve güven veren direksiyon hissini çok arıyorum. Acaba bu durum genel bir sorun mu yoksa benim araca özel bir yazılım güncellemesi falan mı gerekiyor? Benzer tecrübesi olan veya çözüm önerisi sunabilecek olan var mı? Araba resmen oyuncak gibi hissettiriyor güven vermiyor.

kardeşim elektrikli araba oyuncak gibidir his falan bekleme sen git kendine duster falan al direksiyonu hisset

rot balanscıya git bi baksınlar lastik basıncıda önemli herkez kafasına göre hava basıyor

Aero' Alıntı:
yüksek hızlarda direksiyon sanki yolla bağlantısı tamamen kopukmuş gibi çok hafif kalıyor
o araba zaten şehir içi için yapılmış otobanda öyle hissetmen normal yapcak bişey yok

Geri
Üst Alt