• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Audi Q7 Yıllık Bakım Maliyetleri

DasAuto

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
2018 model 3.0 TDI Audi Q7 almayı düşünüyorum ancak periyodik bakım ve özellikle ağır bakım maliyetleri konusunda endişelerim var. Fren balataları, şanzıman yağı değişimi ve v kayışı gibi kalemler yetkili serviste ne kadar tutuyor? Ayrıca havalı süspansiyonların ömrü ne kadardır, arıza verirse tamiri mümkün mü yoksa komple değişim mi gerekiyor? Türkiye'deki parça tedarik durumu ve güncel özel servis fiyatları hakkında bilgi verebilecek var mı? Aracı almadan önce bütçemi ona göre ayarlamam gerekiyor.

aslan besleyen yemini düşünmez usta o araba masraf açar herkez altından kalkamaz

direk özel servise git yetkiliye para bayılma şanzıman yağı falan sanayide yarı fiyata biter

DasAuto' Alıntı:
havalı süspansiyonların ömrü ne kadardır
airmatic işi sıkıntı patladımı dünya para tutar ama konforu başka hiçbişeyde yok

Anladım sanayi yolu görünüyor o zaman. Peki 150 bin km civarındaki bir Q7 için motor rektefiyesi veya turbo revizyonu gibi büyük işler gerekir mi? Bazı yerlerde bu km'den sonra yağ kaçaklarının başladığını okudum. Özellikle v motorlarda işçilik çok zor diyorlar doğru mudur? Bir de bu araçlarda kronik elektronik arızalarla karşılaşan oldu mu?

v motorun işçiliği zordur usta her usta el sürmez motoru indirmek lazım derlerse şaşırma

DasAuto' Alıntı:
Bazı yerlerde bu km'den sonra yağ kaçaklarının başladığını okudum.
alman arabası yağ akıtır normaldir altına karton ser devam et bişey olmaz o arabaya

o kilometrede turbo ıslık çalmaya başlar direk revizyon ister masraftan kaçarsan elinde kalır

En Son Konular

Geri
Üst Alt