• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Audi Q5 Bang & Olufsen Ses Sistemi Cızırtı

GarajGandi

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, 2019 model Audi Q5 aracımda opsiyonel olan Bang & Olufsen ses sistemi var. Son birkaç aydır özellikle soğuk havalarda sağ ön taraftan, tweeter kısmından mı yoksa kapı içinden mi tam çözemediğim bir cızırtı sesi geliyor. Müziğin sesini biraz açınca ya da baslı şarkılarda 'pıt pıt' şeklinde rahatsız edici bir ses var. Yetkili servise sordum, komple kapı panelini sökmek lazım falan dediler, bir de dünya kadar masraf çıkardılar. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? Donanımsal bir arıza mıdır yoksa bir şey mi gevşemiştir?

ayar yaparken bassı kıs geçer bende de var aynı sıkıntı

direk sanayide bi döşemeciye git kapıyı açtır herkez anlamaz o işden audio cu bul

GarajGandi' Alıntı:
Yetkili servise sordum, komple kapı panelini sökmek lazım falan dediler
servis çok para ister sen onu bi tesisatçıya göster kağıt hoparlör bunlar çabuk yırtılıyo

Cevaplar için teşekkürler. Bugün biraz kurcaladım, sesi daha net duymaya başladım. Sadece baslarda değil, tiz seslerde de o cızırtı mevcut. Kapı döşemesine elimle bastırınca ses kesiliyor gibi oluyor ama tam emin değilim. Sanayide tanıdık bir yer yok maalesef, İstanbul Anadolu yakasında bu Audi ses sistemlerinden anlayan, kapı trimlerini kırmadan dökmeden açabilecek bir usta tavsiyesi olan var mıdır? Bir de bu B&O sistemlerde körük yırtılması kronik diyorlar doğru mudur?

kronik bunlar audi grubunda kapıyı söküp izolasyon yapcan

o hoparlör patlamıştır yenisini al tak direk çözüm o

offroadcu' Alıntı:
kronik bunlar audi grubunda kapıyı söküp izolasyon yapcan
izolasyon herkez yapamaz iyi bi usta bul yoksa heryerinden ses gelir arabanın

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt