• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Audi Q2 S-Line Görünüm Dönüşüm Kiti

FordFrenzi

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar herkese selam, 2021 model Audi Q2 aracım için S-Line görünüm dönüşüm kiti arayışındayım. Aracı biraz daha sportif göstermek amacıyla ön tampon, arka difüzör, yan marşpiyeller ve panjur değişimini düşünüyorum. Piyasada özellikle Tayvan malı plastik setler ve yerli üretim fiber setler arasında kaldım. Bu tarz kitlerin montajında genelde ayakların oturmaması veya davlumbaz kısmında boşluk kalması gibi sorunlar yaşanıyor mu? Daha önce bu işlemi yaptıran veya sanayide bu dönüşümlere şahit olan var mı? İşçilik ve parça kalitesi hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

FordFrenzi' Alıntı:
ön tampon, arka difüzör, yan marşpiyeller ve panjur değişimini düşünüyorum.
boş işler bunlar orjinal kalsın daha iyi herkez sline yapmaya çalışıyor

sanayide herkez yapar onu git bir kaportacıya halleder direk takamazsın

audi q2 sline kit pahalıdır değmez bence o kadar masrafa gerek yok

tayvan malı olanlar plastikse alınır fiber sakın alma elinde kalır

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Fiberden uzak durmam gerektiğini anladım, zaten Tayvan malı olan set ABS plastik olarak geçiyor. Ancak boya ve montaj dahil 45 bin TL gibi bir fiyat aldım. Bu rakam bana biraz yüksek geldi ama görüntünün çok değişeceğini söylüyorlar. Sizce bu maliyete girip tamponları değiştirmeye değer mi yoksa sadece panjur ve difüzör ile mi devam etmeliyim? Montajda kesme biçme yapılmasından da korkuyorum açıkçası.

Caglar38' Alıntı:
audi q2 sline kit pahalıdır değmez bence o kadar masrafa gerek yok
aynen öyle parana yazık git orjinalini al daha mantıklı olur

45 bin verip sanayide uğraşma sat arabanı sline olanını al direk

plastik olanı bulursan kaçırma o daha sağlam olur ama montajı dert

ustasına götürsen her türlü uydurur o parçaları yeterki para ver

En Son Konular

Geri
Üst Alt