• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Araçta Gizli Özellik Açma İşlemi Nasıl Yapılır?

AraziAslan

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, yeni aldığım 2022 model Ranger aracımda bazı gizli özellikleri aktif etmek istiyorum. İnternette araştırdım Forscan diye bir yazılımdan bahsediliyor. OBD2 cihazı aldım ama tırsıyorum beyne zarar verir miyiz? Özellikle selamlama, korna ile kilit onayı ve hareker halinde video izleme gibi özellikleri açmak istiyorum. Daha önce bu forumda kendi yapan oldu mu yoksa İstanbul içinde bu işi profesyonel ama uygun fiyata yapan bir yer var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çünkü elektronik aksam şakaya gelmez diye korkuyorum.

ugrasma hic git sanayiye bilgisayara baglasınlar 100 liraya acar herkez

beyin yakarsan görürsün gizli özelligi kurcalama orjin kalsın bence

AraziAslan' Alıntı:
OBD2 cihazı aldım ama tırsıyorum beyne zarar verir miyiz?
bişey olmaz korkma tak kurcala herkez yapıyor bi biz mi yapmicaz

Beyler sanayideki usta anlamam dedi o yüzden kendim kaşınmaya başladım. Forscan programını kurdum lisans işini de hallettim. Amacım öyle çok bir şey değil sadece şu emniyet kemeri uyarısını kapatsam ve geri görüş kamerasında kılavuz çizgilerini aktif etsem yeterli. Bir de bu işlemler garantiyi bozar mı servis bakımda anlar mı? Risk var mı yok mu tam emin olamadım kimisi sistem çöker diyor.

garanti direk patlar servis görürse canını yakarlar ugrasma

AraziAslan' Alıntı:
emniyet kemeri uyarısını kapatsam ve geri görüş kamerasında kılavuz çizgilerini aktif etsem yeterli.
kemer ötsün boşver güvenlık için o çizgi işinide herkez beceremez

aküyü bitirme yeter gerisi hallolur bişekil kurcala ögrenirsin

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt