• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Volkswagen T-Roc İç Mekan Plastik Kalitesi

DirtDestroyer

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar, geçen ay sıfır bir Volkswagen T-Roc satın aldım ancak iç mekan kalitesi konusunda ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum. Daha önce Golf 7 kullanıcısıydım ve o aracın konsolundaki yumuşak dokulu plastikler, kapı içlerindeki o hissiyat T-Roc'ta kesinlikle yok. Ön göğüs tamamen sert plastik, kapı üstleri keza öyle. Segmenti SUV diye mi böyle yaptılar anlamadım ama verdiğim paraya göre çok daha kaliteli bir doku beklerdim. Özellikle güneş altında kalınca genleşmeden dolayı bazen tıkırtılar da gelmeye başladı. Aranızda bu durumdan şikayetçi olan veya bir çözüm bulabilen var mı? Trim sesi yalıtımı yaptırsam işe yarar mı yoksa boşuna mı uğraşırım?

hocam herkez takmış plastiğe motoru sağlamsa bin git işte dert ettiğin şeye bak

DirtDestroyer' Alıntı:
iç mekan kalitesi konusunda ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum
t-roc dediğin yerden yüksek polo zaten çok bişe bekleme boşuna

direk suv bakıyosan duster alacaktın kafa rahat olurdu parçası ucuz her yerde usta var

vw o paralara artık anca bukadarını veriyo kardeş yapacak bişe yok eskisi gibi değil bunlar

Gelen cevaplar için teşekkürler ama Duster ile kıyaslanacak bir araç değil sonuçta bu bir Volkswagen. Benim asıl derdim o trim sesleri, özellikle bozuk yola girince o sert plastikler birbirine sürtüyor gibi ses çıkartıyor. Premium bir hava olur diye aldık ama sanki ticari araç kullanıyor gibiyim bazen. Bu trim sesleri için sprey falan işe yarar mı yoksa kapı içlerini söktürüp yalıtım mı yapmalı?

teyp sesini aç tıkırtı gelmez ben öle yapıyorum alışırsın zamanla kafaya takma

DirtDestroyer' Alıntı:
Özellikle güneş altında kalınca genleşmeden dolayı bazen tıkırtılar da gelmeye başladı
valla o trim sesleri kronik onlarda silikon sprey sık geçer diyorlar bi dene istersen

sat kurtul ozaman git tiguan al o daha yumuşaktır t-roc b segmenti sayılır plastiği o yüzden zayıf

bu devirde plastik kalitesi arayan mı kaldı herkez maliyetten kaçıyor artık kimsede o eski kalite yok

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt