• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Skywell ET5 Şarj İstasyonlarında Akım Sorunu

Aero

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar herkese selamlar, yaklaşık 3 aydır Skywell ET5 kullanıcısıyım ancak son 2 haftadır özellikle ZES ve Eşarj istasyonlarında ciddi bir akım sorunu yaşıyorum. Aracı DC üniteye bağladığımda ilk 5-10 dakika her şey normal gidiyor, 80-90 kW hızları görüyorum ama sonra birden akım 10 kW altına düşüyor veya direkt şarjı kesip ekranda 'Charging Error' uyarısı veriyor. AC şarjda evde herhangi bir sorun yok ama uzun yolda bu durum beni çok mağdur etti. Servise götürdüm yazılım güncel dediler ama sorun devam ediyor. Benzer bir durumu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? İstasyon kaynaklı mı yoksa aracın BMS sisteminde mi bir sıkıntı var çözemedim. Özellikle yüksek sıcaklıklarda bu hatayı daha sık yapmaya başladı gibi hissediyorum.

çinliden uzak durucaktın usta herkez aynı şeyi sölüyo yazılımı oturtamadılar daha

Aero' Alıntı:
Charging Error uyarısı veriyor
çinlilerde bu kronik direk servise bırak arabayı kurtul yoksa yolda kalırsın

Yorumlar için teşekkürler ama araçtan genel olarak memnunum sadece bu şarj konusu can sıkıcı. Dün gece farklı bir istasyonda denedim yine aynı şeyi yaptı. Kablo ısınmasından şüphelendim ama ünite kablosu gayet soğuktu. Bazı forumlarda toprak hattı zayıf olunca BMS kendini korumaya alıyor falan yazmışlar. Ocpp loglarına bakabilen bir yer var mı acaba İstanbul yakasında bu işlerden anlayan usta veya servis tavsiyesi olan? Batarya soğutma sistemiyle alakalı bir durum olabilir mi diye de düşünmüyor değilim.

git bi elektrikçiye baksınlar direk boşuna uğraşma burda zaman kaybedersin

TolgaVolvo' Alıntı:
çinlilerde bu kronik direk servise bırak arabayı kurtul
volvocu haklı abi elektrikli işi yaş herkez dizele döncek gör bak

akım korumalı priz falan hikaye bunlar beyin gitmiş olabilir direk baktır servise

En Son Konular

Geri
Üst Alt