• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Premium SUV Pazarında BMW'nin Konumu ve Rekabet Analizi

AllTerrainAce

Sorumlu
Moderator
Arkadaşlar selamlar, Türkiye'deki premium SUV pazarını yakından takip ediyorum. Özellikle BMW X5 ve X7 modellerinin son yıllardaki pazar payı ve Mercedes GLE, Audi Q7, hatta Range Rover Sport karşısındaki konumunu merak ediyorum. BMW'nin sürüş dinamikleri hala rakiplerine göre bir avantaj mı yoksa konfor odaklı rakipler bu farkı kapattı mı? Ayrıca ikinci el değer kaybı ve servis maliyetleri açısından X serisini nasıl değerlendiriyorsunuz? Teknik veriler ve şanzıman uyumu konusunda kullanıcı tecrübelerine dayalı detaylı bir analiz yapmak istiyorum.

bmw dedigin eski kasa x5dir gerisi yalan oldu direk masraf kapısı herkez biliyor bu işleri

AllTerrainAce' Alıntı:
BMW'nin sürüş dinamikleri hala rakiplerine göre bir avantaj mı
hicbir avantaji kalmadi artik hep elektironik ariza veriyorlar sanayiden cikamazsin

Gelen yorumlar genelde sanayi tecrübesi odaklı olmuş ama xDrive sistemiyle Quattro kıyaslandığında arazi kabiliyeti hala zayıf mı kalıyor? Şehir içinde lüks segmentte BMW'nin prestij algısı sarsıldı mı? İkinci eldeki hızlı değer kaybı Mercedes'e göre ne durumda? Bu konularda daha spesifik verisi veya tecrübesi olan var mıdır?

valla abicim land cruiser al kafan rahat olsun bmw asfaltta gider kumda kalirsin herkez toyota ariyor

TurboKus' Alıntı:
hep elektironik ariza veriyorlar sanayiden cikamazsin
dogru soyluyor usta gecen gun arkadasin x5 beyni yandi servis dunya para istedi

bmw motoru narin makinedir bakmazsan elinde kalir direk sanziman dagitir bunlar titiz adam isi degil

En Son Konular

Geri
Üst Alt