• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Nissan Qashqai LED Far İçten Terleme

Aero

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, 2022 model Nissan Qashqai aracımın sol ön LED farında aşırı derecede içten terleme ve buğulanma sorunu yaşıyorum. Özellikle yağmurlu havalarda veya aracı yıkattıktan sonra farın alt köşesinde ciddi bir yoğunlaşma oluyor. Birkaç gün geçmesine rağmen tam olarak kurumuyor. Garanti kapsamında değişir mi acaba yoksa kullanıcı hatası mı derler? Daha önce başına gelen var mı? Farın içine su kaçması gibi bir durum da yok darbe falan almadı ama bu görüntü çok canımı sıkıyor.

normaldir kardeşim herkezde oluyor kafaya takma her nissan öyle

farı söküp arkadan küçücük bi delik aç direk keser nemi falan usta halleder

Aero' Alıntı:
Garanti kapsamında değişir mi acaba
servis buna normal der hiç uğraşma boşuna zaman kaybı gitmez o buhar

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ama bendeki durum sadece hafif buğu değil, resmen su damlacıkları oluşmaya başladı ve farın iç kısmında iz bırakıyor. Gece sürüşünde ışık hüzmesini de dağıtıyor sanki. Kısa devre yapar diye korkuyorum, LED modülleri çok pahalıymış. Servise gitmeden önce bir çözüm yolu var mıdır yoksa direk servisin yolunu mu tutayım? Farın arkasındaki kapakları kontrol ettim kapalı duruyorlar.

farın arkasındaki toz kapaklarını kontrol et tam oturmamıştır ordan su alıyordur

Driver' Alıntı:
normaldir kardeşim herkezde oluyor kafaya takma
aynen öle kronik nissan hatası bu kurcalama bozarsın

nissan kalitesi bitti artık git bi sanayide elektirikçiye açıp baksınlar silikonu kaçırmıştır kesin

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt