• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Matrix LED Far Tamir Edilebilir mi, Değişmek Zorunda mı?

BoggerTR

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, 2022 model aracımın sol matrix LED farında ciddi bir problem var. Farın bazı segmentleri yanmıyor ve gösterge panelinde 'far sistemi arızası' uyarısı alıyorum. Yetkili servise gittiğimde bu farların kapalı kutu olduğunu, içindeki LED çiplerine müdahale edilemeyeceğini ve komple ünitenin değişmesi gerektiğini söylediler. Tek bir far için işçilik dahil 175 bin TL fiyat çektiler. Bu rakamlar gerçekten çok korkunç. Matrix LED teknolojisi çok hassas biliyorum ama bu işin bir tamiri, içindeki o küçük LED ünitelerinin değişimi mümkün değil mi? İstanbul içinde bu işi garantili yapacak, farı açıp geri düzgünce kapatabilecek bir usta veya dükkan tanıyan var mı? Kaskoyu deldirmek de istemiyorum açıkçası.

o farlar tamir olmaz usta direk yenisini alcan herkez öyle yapıyor boşuna uğraşma

servis kitlemeye yer ariyor usta. ostimde bir iki yer var acar bakar icine ledleri degistirirlerse kurtarirsin yoksa cikma bakacan.

matrix fari actirmaya gelmez su alirsa hepten cop olur. paraya kiyip sifirini al kafan rahat olsun sanayide ugrasma.

Umut77' Alıntı:
ostimde bir iki yer var acar bakar icine ledleri degistirirlerse kurtarirsin
aynen oyle ostimdeki usta halleder bosuna servise para yedirme.

fari sok salla icinde bir sey kopmustur belki. matrix dedigin sey pavyon isigi gibi zaten cok takilma.

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt