• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Jeep Compass Bagaj Hacmi

Aero

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar, 2018-2021 model arası bir Jeep Compass almayı planlıyorum fakat bagaj hacmi konusunda ciddi şüphelerim var. Şu anki aracım bir sedan ve çocuklarla tatile giderken ağzına kadar doluyor. Compass'ın teknik verilerinde 438 litre gibi bir rakam görüyorum ama bu alanın kullanım kullanışlılığı nasıl? Bebek arabası, iki büyük valiz ve birkaç ufak çanta sığar mı? Özellikle stepne olan modellerde zemin çok mu yukarıda kalıyor? Tiguan veya Tucson gibi rakiplerine göre bagajın çok dar kaldığı söyleniyor, kullanıcılar tecrübelerini paylaşabilir mi? Arka koltukların yatması dışında bagajı genişleten başka bir formül var mıdır?

biz herkez sığıyor diyoruz ama sen sığamazsın çok bişey bekleme o arabadan

Aero' Alıntı:
Tiguan veya Tucson gibi rakiplerine göre bagajın çok dar kaldığı söyleniyor
direk tucson al o zaman uğraşma hiç bagajla falan

küçük gelirse tavan sepeti atarsın herkez öyle yapıyor zaten

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ama tavan sepeti rüzgar sesi yapar mı diye çekiniyorum, uzun yolda kafa şişirmesin? Bir de bu arka koltuklar ileri geri kayıyor mu bagajı biraz daha genişletme şansımız var mı merak ediyorum. Stepneyi çıkarsak o boşluk işe yarar mı? Aileyle uzun yola çıkacağım için her santim önemli, sonuçta her zaman hanımla çocuklarla gidiyoruz yola.

Aero' Alıntı:
tavan sepeti rüzgar sesi yapar mı diye çekiniyorum
rüzgar sesi kaçınılmaz direk ötüyor o sepetler

arka koltuklar sabit öyle kayma falan yok yani neyse o

stepneyi çıkarınca yer açılır ama lastik patlarsa kalırsın yolda herkez bunu düşünmüyor

compass şehir içi arabasıdır çok yük atacaksan pick up bakacaksın

En Son Konular

Geri
Üst Alt