• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Ege Bölgesinde Arazi Aracı Kullananlar İçin Kamp ve Servis Rotaları

AllTerrainAce

Sorumlu
Moderator
Selamlar arkadaşlar, yeni aldığım 4x4 aracım ile Ege turuna çıkmayı planlıyorum. İzmir'den başlayıp Muğla üzerinden Antalya sınırına kadar inmeyi düşünüyorum ancak aracın yaşı itibarıyla yolda bırakmasından korkuyorum. İzmir ve çevresinde özellikle L200 veya Hilux gibi araçlardan anlayan, dürüst ve işinin ehli usta tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca öyle herkezın girdiği kalabalık yerler değil de daha bakir, sadece arazi araçlarının girebileceği kamp rotaları arıyorum. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

izmir 2. sanayi ismail usta var herkez ona gider git bi göster arabayı

lastiklerin mt değilse hiç bulaşma o yollara kalırsın direk rezil olursun

AllTerrainAce' Alıntı:
İzmir ve çevresinde özellikle L200 veya Hilux gibi araçlardan anlayan, dürüst ve işinin ehli usta tavsiyeleriniz var mı?
bornovada ali usta var japoncu dersen gösterirler herkez memnun ondan

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar ama Ali Usta'nın dükkanı çok kalabalık oluyor sıra beklemek istemiyorum. Özellikle Milas ve Marmaris taraflarında orman içinde, su kenarı olan bildiğiniz gizli noktalar var mı? Aracın bakımlarını İzmir'de halledip direk güneye ineceğim, o taraflarda da bir şey olursa diye bir servis ismi bilmem iyi olur.

milas sanayi küçük zaten orda kime sorsan gösterir japoncuyu ugrasma fazla

AllTerrainAce' Alıntı:
Özellikle Milas ve Marmaris taraflarında orman içinde, su kenarı olan bildiğiniz gizli noktalar var mı?
o taraflar hep yanık zaten girilmez yasak var ceza yersin direk

marmaris bönget tarafına bak ama tek gitme herkez gidemez oraya

l200 ise korkma bas git her yere girer o araba usta aramayı bırak

En Son Konular

Geri
Üst Alt