• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Dünya Prömiyeri Yapan En Beklenen Modeller

AraziAvcisi

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selam millet, bu sene dünya prömiyeri yapılan modelleri takip ediyor musunuz? Yeni Land Cruiser 250 serisi, Jeep Recon ve özellikle hibrit sistemli off-road canavarları piyasayı sarsacak gibi duruyor. Teknolojik olarak çok ileri seviyedeler ama bizim dağda bayırda bu elektronik aksamlar ne kadar dayanır emin değilim. Özellikle yeni nesil Defender'dan sonra herkes mekanik sadelik ararken bu kadar dijitalleşme biraz korkutuyor. Sizce hangisi Türkiye arazi şartlarında efsane olur? Ranger Raptor'un yeni motor seçenekleri mi yoksa Prado'nun o ikonik sağlamlığı mı kazanır? Görüşlerinizi bekliyorum beyler.

prado dedigin araba eski saglamligini kaybetti herkez bosuna bekliyor direk masraf kapisi bunlar

bunlarin hepsi sehir bebeleri icin yapilmis dagda kalsa hangi usta bakacak bunlara

Beyler haklısınız sanayi boyutu önemli ama teknolojiye de direnmek zor. Mesela yeni Prado'daki sökülebilir viraj denge çubuğu (SDM) sistemi arazide çok büyük avantaj sağlar diyorlar. Ayrıca hibrit motorların tork değerleri çok yüksek, dik tırmanışlarda büyük fark yaratabilir. Ben özellikle şanzıman soğutma sistemlerini merak ediyorum. Sanayideki usta bu sistemleri çözebilir mi yoksa bizi servise mi mahkum ederler?

tork fln hikaye bunlarin hepsi sensor arizasi verince kalirsin oylece orta yerinde dagin

offroadcu' Alıntı:
herkez bosuna bekliyor direk masraf kapisi bunlar
hakli yorum bunlarin sanzimani kitleyip kalsan kimse cekemez ordan

valla biz gene gider 2005 model hilux toplar bineriz her yer plastik olmus yeni araclarda

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt