• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

BYD Türkiye Müşteri Hizmetleri

Aero

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Beyler selamlar, geçen ay büyük bir hevesle aldığım BYD Atto 3 aracımda yaklaşık on gündür ciddi bir yazılım problemi yaşıyorum. Orta ekran sürekli donuyor, geri görüş kamerası bazen açılmıyor ve en önemlisi evdeki şarj ünitesi bazen aracı hiç tanımıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda her seferinde 'kaydınızı oluşturduk, ilgili birim size geri dönüş yapacak' diyerek başlarından savıyorlar ama ne arayan var ne soran. İstanbul'daki yetkili servis ise 'yeni bir yazılım güncellemesi bekliyoruz, şu an elimizden bir şey gelmez' diyip beni gönderdi. Araç daha bin kilometrede bile değilken bu tarz sorunlar yaşayıp muhatap bulamamam canımı çok sıktı. SUV konforu beklerken stres sahibi olduk. Benzer bir ilgisizlikle karşılaşan var mı? Çözüm için genel merkeze mi yazmalıyım yoksa direkt tüketici hakem heyetine mi gitmeliyim, tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.

elektrikli dedinmi böyle işler normal usta sanayide bunun dilinden anlayan yok daha herkez bişey söylüyor beklemen lazım

çin malı araba alırsan böyle olur herkez şikayetçi bu servislerden direk mahkemeye ver uğraşma hiç

Aslında mahkemeye gitmeden önce markanın en azından bir çözüm sunmasını veya geçici bir araç tahsis etmesini beklerdim ama ilgisizlik had safhada. Bugün tekrar aradım bu sefer de sistemlerimizde arıza var kayıtları göremiyoruz dediler resmen dalga geçiyorlar. Arabayı aldığıma pişman ettiler beni. Sosyal medyadan falan yazsam bir etkisi olur mu acaba yoksa Çinli firmalar bunları hiç takmıyor mu? Şarj sorunu yüzünden araba kapıda yatıyor resmen binemiyoruz.

En Son Konular

Geri
Üst Alt