• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

"1200 km Sonra Çalıştırılamayacak" Uyarısı

Drift

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar, 2021 model Ford Ranger Wildtrak aracımda sabah işe giderken ekranda aniden '1200 km sonra motor çalıştırılamayacak' şeklinde bir uyarı belirdi. AdBlue deposuna baktım, sistemde hala yarım depodan fazla sıvı var ama bu uyarı gitmiyor. Araçta herhangi bir çekiş düşüklüğü veya garip bir ses yok, vites geçişleri falan normal ama bu geri sayım canımı sıktı. Daha önce başına gelen var mı? Haftaya uzun yola, ava gideceğim dağ bayır gezeceğim, beni yolda bırakır mı? Servise gitsem bir ton para isterler, sensör mü arızalıdır yoksa yazılımsal mı?

adblue iptali yaptır geç uğraşma herkez öyle yapıyo zaten dert sahibi olursun

sensör kafayı yemiştir direk sanayiye git bi baktır beyinciye baksınlar hemen

Drift' Alıntı:
AdBlue deposuna baktım, sistemde hala yarım depodan fazla sıvı var
dolu olması bişey ifade etmez pompa bozulmuştur masraf açar o sana söyliym

Beyler bugün sanayiye uğradım ama bizim buradaki usta bilgisayara bağladı, net bir şey diyemedi. NOx sensörü olabilir ama emin değiliz dedi. Yazılımla hatayı siliyorlar ama iki gün sonra yine çıkar diyorlar. İptal ettirirsem muayenede sorun yaşar mıyım ondan korkuyorum. Bir de kutup başını söküp beklesem sistem sıfırlanır mı? Boşu boşuna sensöre 15-20 bin lira bayılmak istemiyorum. Arabayı böyle kullansam sahiden 1200 km sonra kilitlenir mi hiç hareket etmez mi?

muayenede anlamazlar direk iptal et gitsin boşuna para dökme sensöre yazık günah

Drift' Alıntı:
kutup başını söküp beklesem sistem sıfırlanır mı
eskidendi o işler şimdikilerde yemez beyin kilitler kalırsın yolda çekici beklersin

mazotu nerden alıyon kirli gelmiştir o tıkanmıştır herkezde var bu dert bende de yapmıştı

servis çok kitler sana dışarda sağlam bi usta bul o halleder hemen yazılımla kapat geç

En Son Konular

Geri
Üst Alt