• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Tesla Model X Falcon Wing Kapıların Günlük Kullanım Sorunları

Booster

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. 2022 model Tesla Model X Long Range kullanıcısıyım. Aracın sürüşünden ve performansından çok memnun olsam da şu meşhur 'Falcon Wing' kapılar günlük hayatta tam bir çileye dönüştü. Özellikle kapalı otoparklarda tavan yüksekliği yeterli olsa bile sensörler bazen yanlış algılayıp kapıyı yarım açıyor veya hiç açmıyor. Geçen hafta hafif yağmurlu bir havada kapıyı açtığımda, kapının yavaş kapanması yüzünden arka koltuklar ve döşemeler resmen sırılsıklam oldu. Bir de dar park yerlerinde yan tarafta bir araç varsa sensörler o kadar hassas ki kapıyı açtırmak için kırk takla atıyorum. Servise sordum 'yazılımsal, güncellemeyle düzelir' dediler ama gelen güncellemeler de bir şeyi değiştirmedi. Bu kapıların ayarını veya sensör hassasiyetini manuel olarak değiştirebilen, bir çözüm bulan var mı? Yoksa bu kadar teknolojiye rağmen gidip kapıları elle mi açıp kapatacağız?

abi o araçlar buraya gelmez git bi l200 al bak keyfine elektronik işi yaş iş

Booster' Alıntı:
Bu kapıların ayarını veya sensör hassasiyetini manuel olarak değiştirebilen, bir çözüm bulan var mı?
valla çözüm falan yok direk elden çıkar o arabayı başa bela

kapı dediğin menteşeli olur gerisi fantezi herkez macera arıyo

Arkadaşlar dalga geçmeyin ciddi soruyorum, geçen gün çocuk içeride kaldı kapı sıkıştı uyarısı verip duruyor hiçbir engel yokken. Sensörlerin üzerini mi temizlemek lazım yoksa kalibrasyon mu gerekiyor anlamadım. Sanayide bu işlerden anlayan, Tesla'nın dilinden anlayan usta var mıdır? Koskoca arabayı kapı yüzünden satmak istemiyorum ama hanım da binmek istemiyor artık.

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt