• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Özel Serviste Yaşanan Mağduriyetler ve Tüketici Hakem Heyeti Süreçleri

BoggerTR

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz ay İstanbul'da bilindik bir özel serviste L200 aracımın turbo revizyonunu ve ağır bakımlarını yaptırdım. Toplamda 45 bin TL ödeme yaptım ancak araç servisten çıktıktan 200 km sonra ıslık sesi yapmaya başladı ve yağ eksiltti. Geri götürdüğümde 'kullanıcı hatası, zorlamışsın' diyerek sorumluluk almadılar. Elimde fatura ve kredi kartı slipi var. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum, aranızda bu süreci tecrübe eden var mı? Bilirkişi raporu nasıl alınıyor, süreç ne kadar sürüyor, aracı bu halde kullanmam bilirkişi incelemesinde sorun yaratır mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

usta tanıdık deyilse girmeyeceksin o dükkana herkez tamirci olmuş bu devirde

turbocu dediğin adamı direk kendin bulacan özel servisin kucağına düşersen böle olur

BoggerTR' Alıntı:
kullanıcı hatası, zorlamışsın
usta öyle dediyse bi bildiği vardır zorlamadıysan niye bozulsun o parça

Arkadaşlar tanıdık olmaması hata kabul ediyorum ama fatura kestirdim sonuçta. Adamlar turboyu kendileri dışarıda bir yere yaptırdı faturada turbo revizyonu diye kalem var. Hakem heyetine gitsem bilirkişi neye bakar motoru mu sökerler? Arabayı şu an kullanmıyorum kapıda yatıyor zaten yağ kaçağı da var altından, süreci başlatmak için servisten ihtarname mi çekmem lazım önce yoksa direk e-devletten mi başvurayım?

bilirkişi motora bakmaz evraka bakar fatura varsa her türlü alırsın parayı

hakem heyeti en az 6 ay sürer o zamana araba çürür git başka usta bul yaptır

Murat23' Alıntı:
fatura varsa her türlü alırsın parayı
aynen öle fatura herşeydir mahkemeye ver direk bekleme

o parayı yedirmezler sana boşuna uğraşma kardeşim soğuk su iç üstüne

En Son Konular

Geri
Üst Alt