• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Ford Orijinal Yedek Parça

Apex

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, 2018 model Ford Ranger aracımın ağır bakımı yaklaşıyor ve şanzıman yağı ile filtreleri değiştirmek istiyorum. Yetkili servis sadece işçilik için bile dünya para istiyor, dışarıda yaptırmak niyetindeyim ama piyasada çok fazla sahte Ford Otosan kutulu parça olduğu söyleniyor. Gerçekten orijinal parça nereden bulabilirim? Daha önce internetten alıp sorun yaşayan oldu mu? Özellikle mazot filtresi konusunda çok hassasım çünkü yan sanayi filtrelerin enjektörlere zarar verdiğini duydum. İstanbul içinde güvenilir bir parçacı veya referans verebileceğiniz bir yer var mı? Şanzıman yağı için Mercon LV kodlu yağın da her yerde bulunmadığını söylediler, tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

git aksarayda herkezde var orjinal diye takılma bukadar altı üstü filtre

ford dedinmi zaten parça bol her usta anlar direk git yaptır geç

Hocam aksaraydaki parçacılara güvenemiyorum işte geçen arkadaşın başına geldi kutu orijinal ama içindeki filtre yan sanayi çıktı. Aracın garantisi bitti ama motoru kucağımıza almayalım sonra. Özellikle şanzıman yağı konusunda Mercon LV onaylı yağ bulmam lazım dışarıda hep başka yağları itelemeye çalışıyorlar. Sizce yetkili servisten parçayı alıp dışarıda mı taktırsam yoksa İstanbulda bu işin piri olan bir Ford yedek parçacısı tanıyan var mı? Güvenilir bir yer olsa kargoyla da getirtirim.

servis parçaya iki katı fiyat çeker hiç bulaşma

Apex' Alıntı:
Özellikle şanzıman yağı konusunda Mercon LV onaylı yağ bulmam lazım dışarıda hep başka yağları itelemeye çalışıyorlar.
mercon lv bulamazsan sıkıntı yaşarsın şanzıman direk vuruntu yapar söyleyim

parçacıya git abi de en iyisini ver de verirler zaten çok kafa yorma

En Son Konular

Geri
Üst Alt